top of page

'De brabandere'

Brouwerij De Brabandere kan terugblikken op een rijke geschiedenis, maar kijkt met evenveel vertrouwen naar de toekomst. Daarom zijn ze op zoek naar een vernieuwende beursstand voor hun bieren. Centraal op de stand staat een metalen constructie waar het bier Petrus gepresenteerd wordt.

Deze constructie is schuin geplaatst en breekt de stand zodat diverse zones ontstaan.  

Het bedrijf 'Bint' bekend voor zijn spanplafonds wilden een nieuwe stand laten ontwerpen met als centrale thema 'de natuur'. Er is gespeeld met twee stalen volumes. Deze volumes zijn aangekleed met spanplafonds en spandoeken. Door licht achter de doekenframes te plaatsen kunnen belangrijke elementen zoals de foto van het hert uitgelicht worden. Het kleine volume representeert het buitenterras. Er wordt zelfs een boompje op de stand geplaatst om dit gevoel nog te versterken.  

Bint Beursstand

Beursstand Intercarro

Verschillende stalen kubussen worden op een speelse manier op de standoppervlakte aangebracht. Er worden tegels gepresenteerd zowel in als buiten deze kubussen zodat de bezoeker van de 1ne ontdekking in de andere valt. Zonder dat hij meteen alles gezien heeft. Door te spelen met leuke verlichtingsarmaturen gaat de stand nog meer in het oog springen.
 

Beursstand Digital Signace

Beursstand Legamaster

bottom of page