top of page

3d renders

Chaqwa corners 

Kinepolis

Chaqwa, het koffiemerk van Coca-Cola, beschikt over zijn eigen coffeecorner. Elke kinepolis zal binnenkort beschikken over zo'n corner. De corners liggen in dezelfde lijn als de huisstijl van Chaqwa. De hoofdkleur is zwart door te spelen met diverse materialen kan een high-end corner worden opgeleverd die toch budgetvriendelijk blijft. De kleuren van het logo komen terug in het meubilair.

'Meme Gusta'

Mijn Pop Up Restaurant

Nele en Jan willen de keuken van hun grootmoeder serveren. Daarom is dit nostalgische thema helemaal doorgetrokken in het interieur. Door het gebruik van bloemenbehang, patroontegeletjes en retro elementen voelt het alsof je terug in de tijd stapt. Enkele eyecatcherts zijn de koperen potten en pannen die verwerkt zijn in het verlichtingsarmatuur boven de grote tafel. En de oude lampenkappen in verschillende kleuren en vormen boven de toog.

'Bikke & Smooz'

Mijn Pop Up Restaurant

Bikke & Smooz staat voor de biologische & vegetarische keuken. Ook in het interieur is dit helemaal terug naar boven gebracht. 
De grote centrale tafel is onder een houten pergola geplaatst. Het geheel wordt gedecoreerd met hangplantjes.

Trendy recycling

Ism Tailormate

Trendy kantoorinrichting voor een jong bedrijf door het gebruik van gerecycleerde materialen. 
Zo is de aankleding van de wand in het kantoor een samenraapsel van oude kastdeuren. De scheidingswand bij de inkom is opgebouwd uit paletten. En de lichtarmaturen uit glazen wijnflessen. Deze inrichting is jong en speels maar past perfect bij de bedrijfsvisie. 

Inkombalie Fast Foward

Ism Tailormate

De inkombalie van het bedrijvencentrum gelegen te Gent wordt in een nieuw jasje gestoken. Het zijn allemaal hippe jonge bedrijven. Daarom is de inrichting speels met een humoristisch kantje. 
De houten latten die aangebracht zijn op de wanden hebben niet enkel een decoratief maar ook een informatief doel.  Er wordt een tijdslijn aangebracht op de houten latten. Belangrijke gebeurtenissen worden uitgelicht en informeert de bezoeker.
Het wittte blad van de toog zweeft maar lijkt ondersteund te worden door drie aapjes. Het geeft een grappige toets aan het geheel. 

Aangepaste huisstijl

We versterken ook graag de visuele identiteit van u zaak. Interieur en huisstijl gaan hand in hand!

bottom of page