PROJECT HEVERLEE

Een dynamisch koppel met twee kinderen was dringend toe aan een nieuw interieur.
Ze waren uitgekeken op de gemengde stijl die ontstaan was uit de vele verzamelde en gekregen meubelstukken. Tijd om het interieur in een nieuw jasje te steken dat stijlvol is en rekening houdt met de functionele behoeften van het gezin.

 

Het interieur straalt rust en sereniteit uit door gebruik van lichte kleuren en houttinten.
De muur boven de hangkast is bewust licht gehouden zodat er hier later een groot schilderij kan aangebracht worden dat het plaatje zal vervolledigen.  

 

Het tv-meubel is deels verwerkt rond de stalen boom van de trap en gaat daarmee naadloos op in het geheel door het gebruik van donkere kleuren. De originele compositie van de wanschabben en zwarte rechthoekige hangskastjes zorgen voor een speels effect. De wandschabben lopen door tot boven de hangkast, dat de nodige opbergruimte voorziet die een jong gezin nodig heeft.

Alle lichtarmaturen zijn vernieuwt; de hanglampen boven de eettafel en keukeneiland geven wat ‘body’ aan het interieur. De minimalistische lichttrack boven de sofa is zowel dimbaar als richtbaar, hierdoor kunnen verschillende sferen gecrëerd worden.