01web.jpg

INTERIEURCONCEPT
GENK

Enkele jaren geleden kocht een jong gezin deze mooie villa in Genk. Een woning vol troeven: grote ruimtes, een prachtige tuin, een goede ligging en kwaliteitsvolle materialen. Alleen kwam deze materiaalkeuze niet overeen met de smaak van de kopers. Zij hadden een modernere look and feel voor ogen.

 

Daarom werd de villa verbouwd, met respect voor de aanwezige materialen. Met grote zorg verwijderden we het oude gyprocplafond. De gouden spotjeshemel ruilden we in voor andere spots en armaturen. Hierdoor creëerden we in no time een strakke ruimte. Het maatmeubel in de woonkamer breekt de grote ruimte en heeft een dubbele functie. Het is een tv-meubel, maar langs de andere kant fungeert het als magneetwand waar de kunstwerkjes van de kindjes pronken. De eyecatcher is zonder twijfel de haard. De sokkel volgt de vormgeving van de bestaande vloer en door de specifieke houtkeuze brengt hij letterlijk en figuurlijk warmte in de ruimte. 

Hetzelfde materiaalgebruik en kleurenpallet werd doorgetrokken over de gehele benedenverdieping. 




 

06web.jpg
01web.jpg
07web.jpg
09web.jpg
10web.jpg
04web.jpg
05web.jpg
13web.jpg
16web.jpg